Manderveense aardbei

Een bolletje aardbei op een hoorntje? Dat heb jij vast ook wel eens gehad. Aardbei is een van onze best verkochte ijssmaken én hij wordt nu gemaakt met de heerlijke verse en lokale aardbeien uit Manderveen!

Vers en ambachtelijk

Zodra er in Manderveen weer volop aardbeien zijn, dan kan je ervan uitgaan dat ons aardbeienijs wordt gemaakt met deze heerlijke zoete vrucht uit de buurt. We zijn enorm blij dat we op deze manier versheid en kwaliteit kunnen garanderen.

Rijk aan aardbei (en vegan!)

Ons ijs bestaat voor maar liefst 50% uit aardbei en dat proef je! Ons ijs heeft de herkenbare frisse en zoete smaak van aardbei, heerlijk voor een zomerse dag! Daarnaast is ons aardbeien-ijs lactosevrij en zelfs vegan. Zo kan iedereen genieten van deze heerlijke smaak.

Aardbei snijden
Werknemer versiert ijs met aardbeien

IJs van Bonvanie in Manderveen

In Manderveen kan je ook terecht voor heerlijke aardbeien, frambozen, rode bessen en bramen. Je hebt de mogelijkheid om zelf het fruit te plukken en je kan zelfs door een heuse drive-in voor de lekkerste tussendoortjes. Denk aan verse wafels met kersen, aardbeiensmoothies of een wafel met ijs.

Leuk weetje: Het heerlijke ambachtelijke aardbeienijs dat je bij ons in de vitrines ziet, wordt ook verkocht in Manderveen!