Bonvanie

Het begon in 2010 met een ijs- en chocoladewinkel aan de Stationsstraat in Wierden. Met een ruim opgezette winkel en een zeer groot aanbod van vers gemaakt ambachtelijk schepijs en authentieke handgemaakte bonbons willen we mensen verblijden met onze heerlijke producten.

De eerste jaren zijn we erg druk geweest met ons concept te verfijnen. Door zorgvuldig selecteren, wikken en wegen en secuur mengen hebben we ons smaakvolle product met duurzame cacaobonen samengesteld. Bij Bonvanie staan we voor de beste kwaliteit in ambachtelijke chocolade en schepijs. In onze moderne ijs- en chocoladekeuken produceren wij iedere dag vers de lekkerste, mooiste en meest originele ijs- en chocoladeproducten. Daarnaast steunt onze chocolade cacaoboeren en de dorpen waarin ze leven.

Onze chocolade wordt gemaakt van duurzame cacao, met het cocoa horizons keurmerk. Dit houdt in dat onze cacao compleet traceerbaar is, van de boer tot aan ons magazijn. Er staat volledige focus op de belangrijkste cacao-issues en productiviteits- en gemeenschapsontwikkelingen. Dat wil zeggen; wij ondersteunen de coöperatieven en hun leden in het programma om meer cacaobonen van betere kwaliteit te kweken en om zo hun toekomstige oogst te garanderen. Via rechtstreekse partnerschappen met de cacaoboeren en door een eerlijke prijs te garanderen, helpen wij mee voor een beter inkomen voor de cacaoboeren.

Arien de Korte
Atelier Bonvanie
Bonbondoosjes worden gevuld met allerlei soorten chocolade

Onze winkels

In 2010 hebben wij onze eerste winkel geopend in Wierden. Ruim opgezet, met een zeer groot aanbod van vers gemaakt ambachtelijk schepijs en authentieke handgemaakte bonbons. Met deze vestiging wilden we niet alleen de lekkerste producten bieden, maar ook de beleving, ervaring en ambiance die passen bij onze heerlijke producten.

Na het succes van onze eerste winkel hebben we twee vestigingen erbij geopend: in Nijverdal en Rijssen. Hier staat ons assortiment van ambachtelijk schepijs, ijstaarten, chocolade, bonbons, chocoladerepen en andere lekkernijen voor u klaar in in een mooie winkel.