Chocoladekastjes

Chocoladekastjes zijn onze kunstige lades gevuld met heerlijke chocolade. De lades kunnen samengevoegd worden tot een groter geheel zodat je nog meer chocolade krijgt om van te genieten. De chocoladekastjes zijn leuk om cadeau te geven en kunnen eenvoudig worden verzonden met de post.

Chocoladekastje klein gevuld met bonbons

‚ÄčChocoladekastje gevuld met bonbons

Dit chocoladekastje is gevuld met een heerlijk assortiment van zelfgemaakte verse bonbons. De speciaal geselecteerde chocolade is UTZ-gecertificeerd. Er worden meerdere soorten bonbons gemaakt; op roombasis, op fruitbasis, glutenarm en alcohol-vrij. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit verschillende soorten chocolade; melk, puur of wit. Wil je kiezen welke soort chocolade/bonbons je in je pakket wil? Dat kan je allemaal invullen tijdens het bestellen.

Door de brievenbus

Bonbons versturen door de brievenbus is eenvoudig met onze brievenbus-bonbons. Bij het bestellen van 1 lade, groot of klein, passen de bonbons door de brievenbus. Let op: als je meerdere lades bestelt, wordt dit als pakketpost verzonden.

Bestel een chocoladekastje door de brievenbus
Chocoladekastje groot gevuld met bonbons

Formaat en hoeveelheid chocolade

Het chocoladekastje is verkrijgbaar in verschillende maten:

  • Klein - 12 bonbons
  • Groot - 18 bonbons

Het leuke van deze lades is dat we ze kunnen stapelen tot een ladekastje. Tijdens het bestellen kan je daarom kiezen hoeveel lades je op elkaar wil hebben. Kies uit 1 t/m 3 lades.

Bestel een chocoladekastje gevuld met bonbons
Chocoladekastjes verpakt assortiment

Chocoladekastjes gevuld met andere chocolade

Naast chocoladekastjes gevuld met bonbons willen we je ook de mogelijkheid geven om uit meer van onze heerlijke producten te kunnen kiezen. Zo zijn de chocoladekastjes binnenkort ook verkrijgbaar gevuld met pindarotsen of Rocky road.

Heb je andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.