08
nov

Chocoladeletters

De welbekende chocoladeletters zijn er weer! Ook dit jaar maken we met veel plezier diverse soorten en smaken ambachtelijke chocoladeletters voor je. Deze bereiden we volgens eigen receptuur van enkel eerlijke chocolade. De letters zijn verkrijgbaar van A tot Z en van 0 tot 9. Heb je een andere vorm in gedachten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Chocoladeletter wit funky 

Assortiment:

Luxe gedecoreerde chocoladeletters

Deze gedecoreerde chocoladeletters maken we van de beste Belgische en eerlijke chocolade. Je kunt kiezen uit melk, wit, puur en onze nieuwe gold chocolade (gecarameliseerde witte chocolade). Deze letter is verkrijgbaar in 2 formaten.

Handgespoten chocoladeletters

Deze heerlijk romige handgespoten chocoladeletters worden op ambachtelijke wijze met de hand gespoten. Ook hier kan je kiezen uit melk, wit, puur en onze nieuwe gold chocolade (gecarameliseerde witte chocolade). Deze chocoladeletter is verkrijgbaar in 3 formaten en verschillende soorten decoratie. Kies voor de decoratie uit Sint & Piet versiering, gemengde noten of funky versiering.

Gold chocoladeletter met gemengde noten

Bonbon (gevulde) chocoladeletters

De bonbon chocoladeletters zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen:

  • Witte chocolade met een crèmevulling van speculaas
  • Melkchocolade met een crèmevulling van likeur 43
  • Pure chocolade met marsepein en ganache van vanille
  • Gold chocolade met knettersuiker, salted popcorn en caramel

Chocoladeletters met logo

Naast onze chocoladeletters met noten of een funky stijl, hebben we ook chocoladeletters met je eigen logo erop! We plaatsen jouw logo op een eetbaar chocolade-schildje. Dit schildje wordt vervolgens geplaatst op de chocoladeletter. De chocoladeletter met logo is verkrijgbaar in drie verschillende soorten:

AANBIEDING GRATIS LOGO:

Bestel voor 20 november je chocoladeletter met logo en ontvang vanaf een bestelaantal van 10 het logo gratis!

Wil je een offerte of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Gevulde chocoladeletters assortiment

Verpakking chocoladeletter

De chocoladeletter wordt verpakt in een prachtig mat-gouden doosje met luxe Bonvanie Sint & Piet sleeve met venster. Optioneel kun je het doosje extra laten verpakken in folie of cadeaupapier. Dit kan je kiezen tijdens het bestellen. Ook kunnen we de verpakking voorzien van een handgeschreven sticker met de naam van diegene die de letter ontvangt. Indien je wenst voegen wij ook een gratis tekstkaartje toe aan je bestelling met een handgeschreven persoonlijke boodschap. Handig als je de letter laat versturen als cadeautje.

Levertijd van de chocoladeletter

Na het plaatsen van je bestelling worden de letters vers voor je gespoten. Je bestelling is binnen 3 tot 5 dagen voor je klaar, waarna je bericht ontvangt. Heb je de chocoladeletters sneller of later nodig? Dit kun je vermelden tijdens het afrekenen.

Klik hier om een heerlijke chocoladeletter te bestellen -

Zomerse kleurwedstrijd Chocoladekastjes gevuld met bonbons

Recente artikelen
Aanbevolen

Twee bonbons in mini doosje met logo

Heerlijke bonbons verpakt in een mini doosje waarvan een bonbon met je eigen logo.

Brievenbus-bonbons

Verras iemand met heerlijke zelfgemaakte bonbons door de brievenbus.

Chocoladehart met tekst: dikke knuffel

Een heerlijk chocoladehart van ambachtelijke chocolade om iemand een hart onder de riem te steken