07
mrt

Pasen komt eraan!

Pasen en chocolade gaan natuurlijk hand in hand samen. Daarom mag een heerlijk chocoladegeschenk voor jezelf of voor een ander niet ontbreken tijdens de paasdagen en hebben we een assortiment paaschocolade voor je samengesteld.


Chocolade paaseitjes

In onze winkels en online kan je kiezen uit verschillende soorten en maten chocolade paaseieren. Van groot tot klein, van gevuld tot niet gevuld, er is voor ieder wat wils.

Gevulde chocolade paaseitjes

Kies uit de vele verschillende vullingen paaseitjes en stel hiermee een doosje chocolade paaseitjes samen met al jouw favorieten. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit verschillende hoeveelheden, van 150 tot 1000 gram, en daarnaast kan je kiezen uit een Bonvanie bonbondoos (niet beschikbaar bij 750 en 1000 gram) of een kunstige Bonvanie bonbondoos. Verder hebben we de paaseitjes ook beschikbaar als brievenbus chocolade of voor een geliefde in een hartendoos. Ook kan je deze gevulde paaseitjes in een mix krijgen in een glazen pot of in een cadeauverpakking.

Gevulde chocolade paaseieren groot

Ook leuk om te geven of te krijgen: een groter chocolade paasei gevuld met een mix van diverse noten of paaseitjes. Deze paaseieren zijn van een groter formaat dan de normale paaseitjes en kunstig en ambachtelijk versierd.

XXL paaseieren van chocolade

Voor wie echt niet genoeg kan krijgen van chocolade paaseieren kan zijn/haar geluk niet op met de xxl paaseieren. Deze eieren zijn kunstig versierd en van een groot formaat.

Paaseitjes in hartendoos

Paashazen

Ook paashazen kunnen niet ontbreken in ons paaschocolade assortiment. We hebben de paashazen in verschillende formaten en smaken.

Kleine chocolade paashaasjes

Deze paashaasjes zijn leuk om weg te geven! Tijdens het bestellen kan je kiezen welke smaken kleine chocolade paashazen je wil, kies uit melk, wit, puur, strawberry of gold chocolade.

Chocolade paashaas Nijntje

Een schattigere paashaas dan deze zal je niet snel tegenkomen. Een leuke en vrolijke chocoladehaas die leuk is om cadeau te doen!

Grote paashazen van chocolade

Deze heerlijke paashazen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten chocolade. Kies tijdens het bestellen welke smaak je wil en we zorgen ervoor dat de chocolade paashaas in deze smaak voor je klaar staat in een van onze winkels.

Paashaasjes met paaseitjes

Chocolade paasschalen gevuld met chocolade

Naast alle paashazen en paashaasjes hebben we ook een ruime keus aan verschillende paasschalen van groot tot klein. De chocolade schalen zijn elk gevuld met verschillende soorten paaschocolade.

Paaschocolade met logo

Onze paaschocolade is ook verkrijgbaar met logo! Op deze manier kan je je paasgeschenken eenvoudig personaliseren. Upload tijdens het bestellen het gewenste logo en wij zorgen ervoor dat er logobonbons worden toegevoegd aan het product.

Voeg je logo onder andere toe aan een van de volgende artikelen:

Heb je andere wensen of ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Chocolade paasschaal xxl met logo

Vier de dag van de liefde Paaschocolade door de brievenbus

Recente artikelen
Aanbevolen

Twee bonbons in mini doosje met logo

Heerlijke bonbons verpakt in een mini doosje waarvan een bonbon met je eigen logo.

Brievenbus-bonbons

Verras iemand met heerlijke zelfgemaakte bonbons door de brievenbus.

Chocoladehart met tekst: dikke knuffel

Een heerlijk chocoladehart van ambachtelijke chocolade om iemand een hart onder de riem te steken