Chocolade bij Pelles in Deurningen
11
apr

Pelle’s breidt uit met ijs en chocolade van Bonvanie

DEURNINGEN - Pelle's IJs en Chocolade is een feit! Sinds 21 maart kan je in het monumentale pand naast Pelle's eten & drinken ambachtelijk schepijs en heerlijke chocolade kopen van Bonvanie. Ondanks de coronacrisis durfde Roy Spekhorst het toch aan om een winkel te openen. Na een maandenlange renovatie kan iedereen genieten van een heerlijke lekkernij in de vorm van chocolade of ijs aan de hoofdstraat te Deurningen.

Zowel het ijs als de chocolade komt van Bonvanie en wordt ambachtelijk bereid in Almelo. De 100% Belgische en duurzame chocolade kan bovendien ter plekke in de winkel worden beschreven met een tekst naar keuze. “Een ijsje, doosje bonbons, cadeaus en relatiegeschenken, daarmee zijn we nu vooral bezig” legt Jord Nijhof, bedrijfsleider Pelle's IJs & Chocolade, uit. “Deze week zijn we ook begonnen met koffie en lunch to go. Als het straks weer kan, serveren we vanuit hier ook de lunch en desserts.” Ook staat een webshop voor de verkoop van chocolade en het verkopen van huisgemaakte gebakjes op de planning.

Met een cafetaria, zaal, proeflokaal, overdekte binnentuin en bier- & eetcafé lijkt Pelle’s IJs & Chocolade voorlopig het bedrijf compleet te maken. Een bijzondere gebeurtenis: “Normaal gesproken wordt een winkel vaak uitgebreid met een stukje horeca. Wat Pelle’s Deurningen uniek maakt is dat wij vanuit de horeca een stukje detailhandel opzetten." Er is voor ieder wat wils bij Pelle's en je kan de lekkernijen zelfs combineren. “Bij elk biertje een passende bonbon en als toetje een ijscoupe uit de ijssalon!” lacht Nijhof.


Bonbons asosrtiment bij Pelles

Winkel Pelles binnenkomst

Vitrine met schepijs bij Pelles

Bonbons assortiment bij Pelles

Paaschocolade door de brievenbus Kleur mee en win een kilo chocola!

Recente artikelen
Aanbevolen

Twee bonbons in mini doosje met logo

Heerlijke bonbons verpakt in een mini doosje waarvan een bonbon met je eigen logo.

Brievenbus-bonbons

Verras iemand met heerlijke zelfgemaakte bonbons door de brievenbus.

Chocoladehart met tekst: dikke knuffel

Een heerlijk chocoladehart van ambachtelijke chocolade om iemand een hart onder de riem te steken