Herenschoen als geschenk voor Vaderdag
14
jun

Vaderdag-assortiment

Die handige papa die je zoveelste fietsband plakt of een kastje voor je in elkaar timmert verdient een bedankje. Op 21 juni is het alweer Vaderdag en op deze dag mag je je papa eens lekker verwennen: met chocolade! Bonvanie heeft een ruim assortiment aan Vaderdag-chocolade, we lichten in deze blogpost een aantal artikelen voor u uit.

Herenschoenen van chocolade

Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie chocolade-herenschoen, net echt, maar hij is geheel van chocolade gemaakt. Deze schoen is er in meerdere varianten, dus er is voor iedere papa wat wils.

Nog meer schoenen van chocolade...

Draagt je vader geen puntschoenen? Geen zorgen, want we hebben ook chocolade-klompen en chocolade-voetbalschoenen gemaakt. Ook deze zijn geheel met 100% Belgische en duurzame chocolade bereid.

Blond-Amsterdam beker gevuld met chocolade

Naast schoenen hebben we ook nog prachtige Blond-Amsterdam mokken gevuld met chocolade. Bijvoorbeeld deze mok gevuld met chocolade-gereedschap of deze mok gevuld met bonbons.

XL beker Blond-Amsterdam met gereedschap van chocolade

Het verpakken van de chocoladegeschenken

Bij Bonvanie zorgen we ervoor dat alle chocoladegeschenken prachtig worden verpakt. Indien gewenst voegen we er ook een gratis tekstkaartje aan toe met jouw persoonlijke boodschap. Zo hoef je het alleen nog maar aan je hardwerkende papa te geven!

Nieuwe ijssmaken in de vitrine Winactie - Milkshakes

Recente artikelen
Aanbevolen

Twee bonbons in mini doosje met logo

Heerlijke bonbons verpakt in een mini doosje waarvan een bonbon met je eigen logo.

Brievenbus-bonbons

Verras iemand met heerlijke zelfgemaakte bonbons door de brievenbus.

Chocoladehart met tekst: dikke knuffel

Een heerlijk chocoladehart van ambachtelijke chocolade om iemand een hart onder de riem te steken